Friday, September 21, 2012

Don't cry

by Guns N' Roses

Last night, we're sitting on my bed.
[we=my housemates and I]
discussing, talking, laughing.
it has been 2 years of living together.

i guess it is less than 2 months from now.
its really hard for me.like Lala said, cherish every moment.
too many things to do.
eg: email dan confirmkan tarikh flight tiket balik, pilih tarikh nak matikan bond rumah, matikan akaun internet, tutup akaun bank rumah, matikan bil elektrik,garage sales, makan or visit kat tempat-tempat tertentu dgn housemates for the last time, masak benda-benda yang maybe kat mesia susah je nak dapat, spend quality time with dearest and many many moreeeee.
but of course yang paling penting dan utama ialah study untuk final.
pejam celik pejam celik.
macam mana eh nak explain feeling sekarang.
tak boleh explain sebab memang mix habis.
=(

1 comment:

fareha said...

mmg susah nak percaya bila it almost comes to its end kan.

enjoy every moment there!