Wednesday, September 19, 2012

random updates

okey.post kali ni sangat random.
again.sangat random.hehu.hehu.
setiap point memang tak berkaitan satu sama lain dan memang random.
  • SBW dah tak main untuk All Blacks, which is buat aku sedih la jugak actually.harhar.tapi player-player lain still ada so okey la kot.hihi.
  •  dah naik tram Auckland tu, harhar.dah makan Fish n Chip kat Fish Market jugak.sukaaa :)
  • malam tadi hang out dengan Farah, Tasha, Atiq, Ena & Mira Mir kat Gloria  Jeans. sengal.dah kena halau dengan tuan punya kedai tu sebab kedai dah nak tutup, boleh pulak sambung kat Mc Donald.haih.sebabnya diorang tak puas hati aku banyak diam, pastu nak jugak korek rahsia. puas ubah topik cakap homeless ppl la, ckp pasal rumah etc.korang semua kelakar la.espcially Farah, teringat kat Fieka Fieki.owh Atiq sangat matured.aku suka gaya dia.
  • tengah tengok drama Rahsia Hati yang ada kat Astro Prima dulu-dulu tu.Rita Rudaini dan Aaron Aziz berlakon.dah lama gila kot cerita tu.time aku kat KMS dulu-dulu cerita ni main, tapi time tu tak pernah tengok pun.ada 40 episod.sekarang baru episod 28.sedih lah cerita ni.sedih.
  • bout shipping nanti maybe nak gabung dengan Fathi dan Alex kot.maybe laa.maybe 10 kotak besar untuk kitorang bertiga.yelah.2 kotak= $299 but if 10 kotak= $780. Banyak gak kan beza tu.
  • sebenarnya, sedih je tak dapat tengok kak Isha kahwin.sebab yelah.rapat kot sejak kecik.umur pun sebaya je.tup tup dah kawin.tak leh tunggu nina balik mesia dulu ke.huuu.takpelah.teringat masa tingkatan dulu, kak isha selalu je cerita pasal mamat tu.tiap kali raya, update pasal dia.nangis ke happy ke, memang mamat tu je lah.7-8 tahun gak diorang nih.hihi.bagus2.kawin gak akhirnya.i'm really happy for u kak isha.ok.nanti next year Hasanah pulak kan.lepas tu Shakira.lepas tu Khairiah ke.lepas tu?haha.tengok-tengok Linda potong my turn plaks eh.tak mustahil.harhar.
  • saja usya-usya plan internet mobile phone yang bakal nak guna kat Mesia nanti.mak aihh..mahal gila.huuu.kat sini $19 boleh dapat 5000 text free, 30 minutes free call, 500 MB internet.murah gilaaa.cukup je $19 untuk sebulan.huk3.tengok lah camne.
  • hari ni ada inspection rumah, so baru lepas kemas rumah.heee.
  • next week busy gilaaa.ada 4 assignments kena submit.hoyeh.
  •  okthanksbye.

No comments: