Sunday, July 19, 2009

sejati

actually, tajuk post tiada kaitan dgn apa yang aku nak tulis pun..
sambil menaip, tgh mendengar lagu 'sejati' dari kumpulan wings..
yup..aku suka lagu2 awie..kan awie kumpulan wings dulu..
suara awie besstt..

sebenarnya, aku tak perasan pun dalam bulan julai..setakat ni..
rupa-rupanya ada dua post je yang aku post kat blog ni..
byk reasons sebenarnya, antaranya:
1-terlupa password..hari tu saja gatal tukar password..then, tiap kali idea datang..
tak jadi post sebab lupa password
2-minggu lepas fikiran agak bercelaru, berkecamuk dan sebagainya...
hari2 aku tidur awal sbb malas nak fikir banyak2..
3-penat sangat2..seriously penat..sebab kerja..balik kene naik bas dua kali, pertama dari skolah menengah tu ke rawang..then, dari rawang ke rumah plak..pastu, kene jalan kaki plak nak sampai umah..penat2..
4-sebab duk asyik main game2 kat facebook..best wooo..farmville, uno dan sebagainya.
5-internet lembap dan tak betol..taep2 nanti hilang semua..cis2~

p/s: ini antara lirik lagu sejati dari wings tu..

Tinggal kenangan
Gagal segala impian
Tinggal bertanya
Erti sejati

4 comments:

zatiesiska abdul rahman said...

drive la sng hehe

Faiz said...

sejati is one of my fav... :)

rose said...

zatie-ihoho..sy x berani nak drive area rawang ni~

faiz-sume lagu awie aku suke

Hasmah Markom said...

Tahniah, harap tak susah hati lagi woi!..........tapi lama tunggu! cari pengalaman, belajarlah berpenat sedikit! itu lebih baik!