Thursday, July 12, 2012

dilema

salam kak lela.ni rose.huhu.nak tanye.dulu kan,akak amik stats 370 ok tak ek?hihi

Yup akak ambek mase 3rd year 2nd sem..kalo rose minat finance course tu menarik..tp course tu even lecturer pon admit antara course plg susah..try la dlu gi die punye class..die ade 2 parts..satu yg mmg stats punye knowledge..lg satu part math n derivation..akak rase rose iA ok kot since dah ade basic math ^^

alamak.takots la plaks dgr.tp rose mcm minat.hmm.akak still simpan tak material sbjek tu?

Akak dah shipping smua blk mlaysia last year la rose..kalo ade kawan boleh je nk buat..sape ajar 370 this year?

robert chan.huhu.same ke dgn akak dulu?ade byk coding2 mcm math lab tak sbjek tu?mcm rose je nk amik sbjek tu.huk3.cuak2.tp kne amik sbb nk cukupkan syarat.kne amik sbjek tu or maths 362.kne pilih


Akak dlu pon yg maths punye part robert chan..robert baek gile kalo gi tanye soklan asgmt die kasi jwpm tros hehe..mase time akak dlu buat R je..tu pon basic sgt..lgpon rose dah biase buat asgmt 302..knape x buat stats325?325 akak rase senang..lect pon baek

sbb result stats 210 sy tak bagus.tak cukup syarat nk amik 325 tu.nnt nk jumpe akak kot.nk tanye psl sbjek ni.klu akak diberi pilihan kene amik maths 362 & stats 370 kan,akak amik yg mane.sy kne pilih antare due sbjek tu skang.klu tak,x leh grad


Haha akak xbrani nk bg recommendation rose sbb subject hons yg akak buat last year akak rase tu subject plg sng tp bile k syima buat taun ni die ckp susah gile huhu..maths 362 akak xbuat..tp rmai kwn akak yg buat n dpt A..diorg ckp lg ok drpd 361..370 penah ade kwn akak yg fail 2x..akak minat stats so klau akak mmg akak buat 370 tp course tu agak risky lg2 rose nk buat sengsorg..tu pendpt akak la..rose try la gi dua2 class..tgk yg mane lg ok


No comments: