Tuesday, July 17, 2012

frisbee

miahaha.gelak dan senyum sorang2 bila tengok gambar-gambar ni.riang habis main kat domain.
haaa.sekarang senyum gelak la.nanti konfem nangis rindu semua.cis.
thanks kat photographer.memang capture the memories habis ni.
suka semua gambar sebab macam-macam expression ade.ngeh2.

oh, btw time ni tak pakai sport attire sbb tak plan pun nak pegi domain main.kat uni kot time tu,ada orang ajak main frisbee sbb training bersatu, so random dan pergi je lah.heee.cam poyo jek pakai jeans dan bukan kasut sukan plaks tu.huehuehue.


No comments: