Wednesday, September 17, 2008

x paham


x smpai berape minit aku appear online kat YM tu,
yg selalunye aku appear invisible je..

tibe2 ade orang gile msg aku kat situ..
setelah sekian lame die x msg or contact &
mmg aku x nak dgr ape2 cite psl die lg..

tolong r paham..aku x nak dgr pape psl die lg..
tolong r..kalau stakat nak kutuk2 aku,
or mncarut bulan2 pose ni..
x payah la weyh tegur aku kat YM tu
aku x ingin nak taw pape psl ko dah..

x larat laa..jgn nak tambah tensen aku di bulan mulia ni..
biarlah aku hidup tenang & hepi ngan khidupan skang..
walaupun aku x paham ape yg brlaku
aku x paham knape ko wat cmtu
aku x paham ape salah aku
smpai skang aku trtanye2..
sedangkan x de sebab pon ko nak wat cmtu b4 ni..
aku saba je segala maki hamun ko..
sumpah seranah ko..

cukup laa..

what goes around comes around

"A person's actions, whether good or bad,
will often have consequences for that person"


2 comments:

NuruL IzzaH said...

wohoo sapekah die rose? jahatnye!!

alicia keys said...

ntah la kak izzah..
org gile agaknye..
sgt jahat~