Saturday, November 22, 2008

makan utk hidup or hidup utk makan?

list makanan yg aku tringin nak makan...

1.kenny rogers

2.spaghetti

3.pisang goreng panas

4.air durian belanda

5.kek chocolate indulgence

damn~
time aku nak exam n bukak bku...tahap kelaparan mnjadi2
ni yg aku malas nak stay up or bngun awal2 pagi stdy..
perut keriangan brbunyi2...

adoi..

p/s-dgn bangganya aku umumkan, purata jumlah duit aku reload utk hp pada setiap bulan sekarang ni hanyalah rm 2o... selebihnya aku abihkan utk mmbeli makanan spt roti canai, roti susu, roti tampal, coklat cadbury saiz besar(abihkan sorang2), susu dll..

one more thing

i love biology sooo much...
tapi skang..aku benci nak blaja topic 8 and 9 utk exam ni
pasal photosynthesis and plant science..arrgghh...
lain la klu topic 6.5 and 11.4 tu..
ngee...

again, i hate to read those topics..

enough of it..
enjoy diz cool n nice song..
pussy cat dolls..I HATE THIS PART


7 comments:

hazmi damien said...

kenny rogers?
x sedap r ayam die. bese jer.
xtually aku dh serik nk makan kat kenny rogers cuz ade satu kedai aku pegi, waiter die wut kuang ajar ngan aku..huhu
baek g the chicken rice shop..
sedapp

AlexAlabasta said...

Makan untuk hidup untuk beribadat kepada Yang Esa...



...Gigil~~~~


Ps- Chicken Rice Shop tak sedap seyes, die punye nasi tuh banyak giler MSG (kalo perasan AjiNoMoto nih rase die masin payau2 sket)

nisa' said...

nymq mesti byk beribadat kan... hehe... xsuke ciken rice shop juge!! nina bes xm bile

alicia keys said...

hazmi-laa..serik nak makan kenny sbb waiter die kuang ajo??..bukan sbb mkanan x sdap eyh..huhu..x kire..aku suke gak kenny rogers tu..

alex-gud..hidup utk beribadat...

kak nisa-nina abih exam 5 dis nnt..lmbat agi kan..huk2..stress22..

fieqa said...

x suke sgt keny rogers~..hihi..
sokong hazmi damien..xsedap sgt ayam dy..jgn mara kak rose~..ahahaa...
erm..
chicken rice shop okies..@,@..hehe

ye~..untuk beribadat dan mendekatkan diri kepadaNya insyaallah

chaiyok2 kak rose!!...~,~...May Allah guide U..ameenn...

usop said...

ooo ak dh tgk list hg..
kebetulan..
high taste gak hg ni..
awat list 2 xdak pic??
slalu nya ad klu bab2 mkn2 ni..

alicia keys said...

fieqa-huhu..tak mara pon dik..citarasa org sume kan laen2..akak x minat sgt chicken rice chop tu..sbb mmg btol rase nasi die laen sket..tq sbb doakan akak..next week ade xm lg...

usop-takde pic sbb aku tgh busy la skang..tgh exam kan..mane ade aku high taste..takde laa..