Wednesday, February 25, 2009

.SENGAL.

to ena, seperti yg aku cakap..
hanya ko yg paham post ni..
hahaha..sengal2..
sengal sungguh kan..
tapi lega bila dah lepas..
selama 2 tahun aku wat IB kat KMS ni, hari ini adalah first time bagi aku
menjejakkan kaki di blok akademik bersama ena
pada pukul 7 pagi kerana hal itu..
buat mama, terima kasih atas message yg diberi seawal pagi itu..
ianya sungguh bermakna buat akak..
kepada rumates..terima kasih buat kalian juga atas sokongan yg diberikan..
again..sengal sungguh perkara itu....
arrgghh...benci sungguh sebenarnya apabila teringatkannya..
(sengal di sini bermaksud...entahlah..sesuatu perkara yg mendatangkan perasaan tidak senang mungkin..-->sesuka hati aku je bagi definition)

ena..sila komen..
=)

p/s-to ena, lepas ni boleh buang buku kaler oren tu kan...kan..??


me and ena..

5 comments:

emosah said...

wah....
aku pun nak buang buku oren tu gak...

..alicia-rnro.. said...

haha..jom2..benci dowh bile ingat pasal tu..arrgghh..geram2

EnaLyna said...

2la..
agak sengal..
mgkin sengal 2 mksudnye lega kot..
cuz skrg ni aku da x kesah..
lantak la nk dpt bape mrkh pn..
kte da usaha kn..
redha..
bole focus study,kn...
xpe2..we hv done a great job!!

emosah said...

baru aku prasan...
buku trem bernama desire aku pun warna oren juga....
tapi mana bleh aku buang buku tu...
berharga tau...

..alicia-rnro.. said...

ena-btol2!~ermm..thanz jugak taw kat ko..kelakar jugak sebenarnya bila fikir balik..tak pasal2 kene bace bab sukan negara..selama ni aku tak pernah kesah langsung pon..sket pon tak weyh..

emosah-hahaha..kelakar la ko..tak baik buang2 dowh..jual kat junior..haha..