Tuesday, June 23, 2009

blogging part 2

ececeh.
bila masa plak ada blogging part 1??..
ada la...kat bawah2 tu..
tapi post kali ni bukan pasal aku..
tak terfikir pun nak buat post baru..sebab sampai2 umah nak dekat pukul 5 lebih
penat naik bas..penat keje..sampai2 umah..bukak blog..
hehu..blog S.E berada paling atas di list KMS KIDS..
meaning, blog pertama yang aku baca untuk hari ni adalah blog dia..
wahhhhhh...
saya suka baca post dia untuk hari ini..
hahaha..
saya juga telah link blog2 mereka itu..
walaupun ada di antara mereka yang saya tidak pernah atau jarang bercakap dgn mereka semasa di KMS dulu..
marilah saya listkan antara beberapa blog yang baru sebentar
tadi saya listkan di tepi ini. iaitu blog kepunyaan:
majod (aku letak smalam), farid, hazim, shazmin, pok jak, redza

tahniah eyh semua..lawa-lawa blog korang..
ada gak aku tengok pengisian blog yg mantap..syabas..
tapi blog aku??..huhu..camnilah..
aku tahu memang tak matured..tapi nak buat macam mana..
this is me...

p/s-oh ye..ramai jugak yg telah start facebook-ing..gud2..

3 comments:

r a y z i n i e said...

haha. xde r x matured. blogging de bnyk fungsi.

alicia-rnro said...

so, blog aku matured je kan??
;P
yup.blog ade byk fungsi yg best..

Afiq said...

Blog tak cantik takpa.. janji pengisian text mantap.