Saturday, June 20, 2009

kerja oh kerja

hari ini masuk hari ke-empat aku kerja..
penat sangat penat..
lepas BTN ade kem kat UM..
lepas kem KUPAS tu, esok pagi tu terus masuk kerja..
start kerja pukul 7 pagi, habis pukul 4 petang..
hari sabtu dan ahad je cuti..
aku rasa macam aku je yg kerja,
kawan-kawan lain ada yg kerja tak??
yelah..korang fly dalam bulan 8,9,10 camtu kan..
aku maybe lambat lagi..next year...bulan january
huhu..later aku update amende yg aku buat..
=)

5 comments:

A.Khairul said...

rose ko keje ape??? kat fast food ke?? kui3

SyaZwan said...

kje ape??

r a y z i n i e said...

tau xpe.bru nk tnye ko keje pe.hehe

Faraheen Hazirah said...

kje ape rose?

..alicia-rnro.. said...

wahh..concern btol korang kat aku..
*bajet dan perasan*

nanti next week aku bitaw la aku keje ape..