Tuesday, October 7, 2008

IA business

miserable..
seriously, bnde nih aku tataw nak wat
call fazdlin smlm,naseb baek die trangkan sket2
die best la..wat psl finance..bnyk buss tools leh gune
adoi..kpale sakit

dah le aku x minat sbjek nih
(oopss...maafkn sy pn rahimah..)
stakat nak bace tu bley laa
waaa..
cm nak nangis je
tataw nk stat wat pon..
company ape nk plih ni
RQ ape..

isy2..

study is business

8 comments:

NuruL IzzaH said...

wuwuw rose. maseyh blurr??
heee~ dak2 len camne??
berusaha!!

alicia keys said...

heh~yup2.
da call ckgu rahimah td, die kate company yg rose nak wat tu same ngan bdk banting lak..WTH..WTF..
isy..pehal lak klu same x dpt wat, then, die kate, wat je dlu...
ok je kot..
ngee~~

wankhai said...

Well, me being an a-level student can just see you all struggling jela.Berat mata memandang berat lagi kot bahu yang memikul tu? Kan? We all have own issues, hehe.
Apapun, ganbatte!

alicia keys said...

wankhai=iye laa..korang duk goyang kaki je la..cis!~

AJ said...

chaiyok!
=)

alicia keys said...

AJ=iye laa..

asilalala~ said...

huhu.
IA bizz yg pnuh drama
gd luck rose!

alicia keys said...

asilah-iye2..pnuh ketabahan aku nak wat IA bisnes..heh..x stat lg pon~