Saturday, October 25, 2008

undangan tiba2

tgh tgk cite greys kat blik..tibe2 dibah dtg blik

"rose, nak pi tak raye umah coach netball kami?"

"erm2..segan r..die bukan knal aku pon"

"takpe..pegi je..budak2 netball ramai balik laa.."

haha..dgn muke tak malunye..aku pi gak ikut diorg..
mentang2 diorg taw aku mmg suke bab2 mkn nih.

naek van kolej, umah org tu kat area jelebu..

kami berenam je pegi
(yg bdk netball, ade 2 org je yg pegi)


yummy..yummy..
nasi goreng, mee goreng, ayam goreng, roti jala
lalala~


me and wan


pn khomah dan aku tgh tgk pn azian bg susu kat baby


tuan rumah ade amik anak angkat rupenye..
baby tu baru umo 20 ari cmtu..
sian gak dgr kisah latar belakang baby tu..
(emak baby tu, baru umo 16 tahun..tuan rumah amik dr perkim)
huaa..baru aku taw, prosedur nak amik angkat ni bukan senang.. kne turun naek mahkamah.. umor da 50 lbey pon still nak amik anak angkat gak.. bg pndangan aku, klu umo2 cmtu.. baek duk umah elok2 buat amal ibadat je kan..x gitu..
memandai je aku ckp..suke ati die la nk wat ape pon...

ini la baby tu..


cikgu azian tgh mandikan baby boy tu..


huaa3...

3 comments:

s.e said...

rose asal ko sorng je pakai baju kurung? haha

NuruL IzzaH said...

rose gendut!!

alicia keys said...

s.E= huh!tu la yg aku geram..ade antare diorg, kate kat aku nk pakai bju kurung..tapi..last2..aku je yg pkai cmtu..hmpeh tol~

sis izzah=huh!..mne de..kak izzah lg gendut!huaa3..hehe