Saturday, October 18, 2008

periang~

semalam tgh dok syok2 kat bilik ade trdengar..

tok2..tok2..tok2..
kat pintu blik ni..
sape la plak ni.."masuk je la.."
(ngade2 plak nk ktuk bnyk kali..)

bukak2 pintu rupe2nye akak2 ni da dmpai..haha..
kak izzah, kak nana, kak aju...
lupe plaks depa nak dtg..
best2..
time tu aku pose..mkn daging lak tu time brbuke tu..
tp naseb baek.....
dpt melantak mcm2 sbb akak2 ni baek sgt bwk mcm2 makanan..
burger mcD, dunkin donut, kuew teow goreng, roti canai 5 keping..
dush2..sume tu masuk kat perut ni..
haha..
thanz korang..ni yg makin syg nih..

kui3..akak2 ni baek laa..periang..mcm kanak2 ribena..
brgosip la, gelak2 la..wat selamba je sume bnde..

owh ye..b4 tu, cam bese laa..bak kate org tu,
blog ak x sah klu x de psl bab2 mknan ni kan



yg ni, namenye kuih bahulu gulung yg x bukak lagi..
1st time aku dgr name kuih ni, n 1st time gak mkn
kak izzah bwk khas utk aku n rumates
die kate bnde ni ade kat area johor je


yg ni bile kuih tu da di potong




hurm..yg ni plak sushi yg di bawa oleh kak aju..thanz sis..
rose mmg kuat mkn..abih sume bnde org mkn..
opss..mnde mkn sorang2,,ngan rumates laa
heh~

diorg ni dtg kat sini sbb nak tumpang tdo kat sini..
b4 nk pi BTN n nak amik sijil IB..
huaa2..aku dpt pegang n tgk sijil tu..
ngee~
borak2 mcm2 dgn diorg..psst..
kak aju..x sangke lak rose leh taw mcm2 ttg die..haha..
cite psl org sekampung ngn die yerk..hurm..korek2 cite..wuwuwu~
kak izzah still sempoi, slambe, n mcm2 story mory yg ade..
kak nana yg klaka n kerenah yg klaka laa
kak aju yg bz n asyik ngn hp die..lalala~~

(time tulih ni, ade kak nana n kak izzah je..depa tgh dok syok tdo kat katil shafa..)

lalala~
smbung nak wat lab report chem...

3 comments:

emosah said...

agaknya nnt kan rose, bilik junior mn plak kita nak tumpang ek?

NuruL IzzaH said...

hahaha, rose gendut!! ros jom berus kain!!! ngahaha

alicia keys said...

emosah= tu la pasal..aku x de knal mane2 junior yg rapat laa..kne attack dr skang dr la ni..ngee~x pon..kite duk je r kat farabi..heh~..

sis izzah= waa...jahat ckp org gendut..huaa3,,bru lpas basuh kaen same2 td kan..heh~