Friday, October 3, 2008

mimpi

semasa menulis post ini, baru terjage dr mimpi itu
mimpi seorg perempuan cun di bunuh dgn kejam
dan diletakkan di bonet belakang kereta

aku trjage..tetapi sambung tido semula..
mimpi itu berulang sekali lagi..
dan slepas itu, aku x nak smbung tdo lg..
takut...
aku terpikir, nape nk mimpi cmtu lak..
b4 tdo, xde plak aku pk or tgk cite psl bunuh2

kat sini ujan lebat
ni yg aku benci ASTRO nih..
bayar mahal2, x dpt tgk channel HBO sume..
aiyaa..tu yg sdap trtdo..

hurm..
eyp..cube tgk due2 pics kat bawah ni..


gambar 1


gambar 2

gmbr 1=ade syeikh muzaffar
gmbr 2=model mane2 ntah
hahaha..x ade ape2 pon..serupa tapi x same..mase beli brg smlm..
adik aku ckp..
"eyh..ni bukan syeikh muzaffar laa..da gune model laen"
tapi model budak baju merah tu, still same..
baju due2 pon still samer..
kah3..




eyh2..pehal lak tujuan aku letak gmbr yg ni??
x ade ape2...saje je
dok promote ape yg ade kat pasaraya bintang kat rawang

ok laa..
papai~
nak pi mkn kek chocolate..yummmy2...

(mkn je keje aku..)

4 comments:

emosah said...

oit.....
mcm mn adik ko bleh cam ha???

alicia keys said...

emosah=tu la pasal..si jefry yg perasan..time tu tgh beratur pnjang nak bayar brg2..die yg bising2..

-Shafawati- said...

Mimpi perempuan cun kena bunuh?
La... rindu sangat ke kat aku sampai termimpi-mimpi ni?

alicia keys said...

shafa=oit..prasan plak minah ni..aku x knal pon gurl yg dalam mmpi tu