Sunday, March 1, 2009

tagged by adik fieqa..

1)Go to your photos folder in your computer.
2)Go to the 6th folder of photos.
3)Go to the 6th picture in that folder.
4)Put the picture on your blog and description of it.
5)Invite six friends to join the challenge.

6)Link them in your blog and let them know they have been challenged.


-minggu ni, secara rasminya aku jadi ahli PBSM(persatuan balik setiap minggu) setelah dua minggu aku tak jumpa parents..huhu~windu2..kat jefry & linda pun..

-lepas mengajar linda add math tadi, aku saje2 tgk kat list tagged yg tak dibuat lagi...ternampak pula tagged adik fieqa ni..

-thanz dik sbb tagged akak eyh..alang-alang buka folder pictures tu, saja2 tengok folder pics yg lain2...huaa2..cepat gila mase..dah nak abih IB rupenye..

-tak sangka pulak, dlm folder yg ke-6 dlm photo folders ni..ade lg folder dlm tu..paham x??..kirenye dlm folder, ade folder lain lagi..

-so, inilah gambarnya...


a brief description bout it..
-yeah..secara jujurnya..ini pic yg aku cilok=curi dari photo album friend yg ada dalam facebook aku..sengal kan??..orang yg first aku add bila selesai saja create account facebook ialah tuan punya gambar yg aku cilok ni..

-lokasi gambar ni??..entah..aku main save je dalam folder ciloks itu..

-apa lagi aku nak describe??..entahlah..dia juga merupakan silent reader blog ni..

-pada waktu ini, dan entahlah sampai bila..gambar ini juga merupakan primary picture aku di facebook & yahoo messenger..kadang kala, ia menjadi background desktop laptop ni..
ada juga emosah bertanyakan.."gambar apa tu rose?"..aku just diam je..

-tamat sudah menjawab tagged by adik fieqa ini-
=P

aku nak tag sape ek?..
1-remy
2-emosah
3-zue
4-yatie
5-sarah nur

sila2..

5 comments:

...sarah n... said...

aiyak rose..

folder gambar tak sampai 6 pon..hahaha...

tak perlu buat ke???? heheheh..

..alicia-rnro.. said...

yeke..
alala..buat je la..
wat yg 6th photo ke..
hehe

fieqa said...

hehe,
tq2 wat tag neh,,
paham2 pasal folders tue..

huaa, persatuan balik umah??
ahli je ke..bukan akk nie presiden ke.ngehehe..kui3

salu parents amek or amek ktm dr sermban ke rawang?...jauh gak tu amek ktm..hee~

=) said...

erm,,
roof of galleria vittorio emanuele II, milan,,

..alicia-rnro.. said...

fieqa-heh~..kadang2 memang akak rase mcm presiden kelab tu..ahli PBSM yg berjaya nih...=P..
huhu..kalau nak balik umah tu..mmg akak naek tren je dari sremban ke rawang..tapi dari umah ke kolej mmg jarang naek tren..


=)-huh~tak nak letak name plaks..ooo..kat situ eyh..rase cm u prnah bitaw dlu..da lupe..