Tuesday, March 3, 2009

happy birthday!!~~

pada 3 mac 1998, telah lahir seorang putera kpd pasangan
roslan dan rosidah di hospital mahkota medical centre, melaka..
rosli jefry
ialah nama putera itu, turut merupakan adinda kpd rose nina & rose linda. mereka semua kemudiannya berhijrah ke negeri selangor...

hahaha..to my dear lil bro..
u are the only HERO in our family..

HAPPY BIRTHDAY TO YOU MY DEAR~


ingatlah kami semua sayang kamu..
akak tahu kamu yg budak gute kat chatbox sebelah ni..
huhu..salah eja pulak die eyh kat situ..nak cakap dia budak cute la tu..
iye2..memang kamu kiyut pon..ces~abih perasan plaks die..huaa3..
rajin gak eyh kamu lawat blog akak..
sory lambat post pasal ur befday, sebab akak sgt22 busy minggu ni..

muka befday boy..sambut befday awal dua hari sebelum befday dia kat secret recipe..sebab masa tu semua orang ada kat umah..melantak spaghetti tu.. huhu..tak bagi akak rase sket pon eyh ari tu..


ermmm...
jefry dah 11 tahun taw sekarang..takde la kecik sgt..
jgn degil2 cakap mama n papa taw...belajar rajin2..jgn degil2..
jgn tinggal solat..jgn ponteng2 skolah agama..
jgn malas2 buat homework..jgn dok tgk channel TV astro tu je..
nanti mama potong astro tu baru taw..
n lg satu..jgn byk mkn sgt..nanti gemok sgt susah nak kurus balik..


p/s-sory sgt2 tak bawak balik hadiah epi tadi..tertinggal dlm loker.
kelam kabut sangat kemas2 barang nak bawak balik umah..sory taw..nnt next week cuti seminggu..akak bawak ye..bg la msg kat hp akak suh ingatkan..
caayaaangg epi..~

3 comments:

it'sme said...

oooo
brthday epi eh...
slamt hari jadi epi~~
rindu ah ...
ha3..

Anonymous said...

wah terharu aku tengok rose meuahkan rasa kasihnya pd adik tercayang...dgr nasihat kakak tu epi..

..alicia-rnro.. said...

qila-hehe..aku dah bagi epi bace komen ko nih..die sengih2 tadi..huhu~

anonymous-siapakah gerangan kamu ini?...kul 3 pg komen..terharu eyh..huhu..