Tuesday, March 17, 2009

tagged by remy, fain & rifqi

tagged yg cmni dah pernah buat b4 ni, tapi takpelah...
buat la jugak..alang2 ade 3 orang tag bende yg same..
kire 3 in 1 la eyh..huaa2..

penat r bace bio td utk final exam..saje2 nak merepek kejap..


click la nama2 diorg tu utk link ke post blog diorg yg pasal tu..

#1 Describe 10 things about the person who tag you
REMY
1-aku tak knal dia kat mrsm trans dulu
2-skang blaja kat uniten kot..rasenye laa..
3- klas Iota time kat trans dulu

4-ade dlm list friends kat facebook aku

5-dah ade awek

6-suke maen game

7-sory la weyh, aku tataw sgt psl ko..

FAIN
1-bagi aku la kan..die ni cun, cantik, ayu..lembut..huhu~
2-satu skola time kat mrsm trans dulu..
3-dah ade bf kot..rasenya laa..
4-rajin study..pandai..
5-seorang yg tabah..kan fain kan..aku taw ko tabah..
6-seorang yg baik..taro prnah ckp ko ni baik orangnya..
7-skang blaja kat UTP..
8-sory fain..tu je kot yg aku taw..time kat trans pon,
kite jarang ckp sgt kan..huhu..

RIFQI
1-tgh blaja kat melbourne, aussie..course ape eyh..aku tataw..
2-dah ade awek cun yg tgh blaja kat KMB
3-anak sulung.
4-aku tak pernah ckp dgn die lgsg..tapi rasenye, ade la skali kat jasin...
itupun die sampaikan salam orang..haha..aku ingat lagi time tu..
5-kelas epsilon rasenye time lower form kat mrsm trans tu
6-berat badan dia dah naik bile blaja kat aussie tu
7-blog die kadang2 private, kdg2 tak private...huhu
8-bapak die pilot
9-tu je kot yg aku taw psl ko..huaa3..


#2 Describe 10 things about you
1-tak suke pegi kedai kasut..sebab orang kedai itu selalu bilang tidak ada saiz buat kaki aku ini..selalu aku fed up bile pilih2 kasut nih..
2-tak suke lintas jalan raya sesak..rase ngeri, serabut..tak suke sgt ok..
3-suke makan ubi kayu rebus dgn kelapa parut..
4-suke tgk cite snoop dogg's father hood kat MTV channel tu..
5-ade lesen memandu, tapi mcm takde je..
6-tak ade akaun friendster..
7-suke basuh, sidai & lipat kain baju, tapi tak suke iron baju..
8-lgsg tidak memiliki alat2 make-up spt maskara, blusher dan
semua yg seangkatan dgnnya
9-tidak pernah mewakili sekolah dlm acara sukan spt
bola jaring, bola tampar & seangkatannya
10-tidak menyokong mane2 team bola EPL spt chelsux, arSengal, liverFool, MU(Maen kaYU) dll..tapi, dulu pernah la jugak sokong FULHAM....

#3 Choose 10 people to be tagged
rasenya, tidak perlulah nak tag sape2 lagi..kerana rasenya...
list kawan2 semua dah pernah buat..
tapi sape2 nak buat, dipersilakan..

=)

12 comments:

Hi.I'm.Aqharie. said...

macam x kenal ja
haha

Faraheen Hazirah said...

haha.. sme pon ko x knl..

Hi.I'm.Aqharie. said...

snoop dogg fatherhood dkt channel E! la.
bukan mtv.
hoho

s.e said...

weh ko kakai size bpe? and ubi kayu rebus lg sedap makan ngn smbal ikan bilis laa =D

..alicia-rnro.. said...

aqharie-mmg x knal pon..erkkss..a ah laa..channel E..silap2..=P

fain-mane ade aku x knal sume org..heh~

S.E-saiz ape?..rahsia r..aku lg prefer dgn kelapa laaa..huaa3..

Hi.I'm.Aqharie. said...

oh.boleh kenal a lps ni.LOL

Rifqi Al-lil said...

haha thanks la rose.
sume ko ckp pasal aku tu btol

tp bab sampai salam kt jasin tu aku lupe la. haha

..alicia-rnro.. said...

aqharie-erm~

rifqi-ko lupe eyh?..haha..takpe..aku igt sbb ko kan bdk 2nd intake kat jasin tu..tibe2 je ko tego aku..n smpaikan salam sorang bdk trans tu..heh~

emosah said...

hahaha...
rose....
aku teringat masa ko lintas jalan ngan najeeha...
hahaha...
lawak gila....
lepas ni aku nak ajak ko gi term1 lagi...
jln kaki ek...
hehehe...

..alicia-rnro.. said...

emosah-argghhh..benci aku time tu..rase cam nak nangis je..isyy..aku mmg cuak r klu bab2 lintas jalan..aku rela nak naek jambatan yg jauh tu taw..huaa2..ade ke lg mase nak jln2 pi term 1..huk2..

emosah said...

ada....
pada 23 may 2009 nnt..
pukul 8 pagi...
kita pegi bistro...
hehehe...
waktu tu sudah selesai semuanya...

..alicia-rnro.. said...

muahaha..akan ku tunggu waktu itu??
heh~
tak sabar rasenye weyh~