Thursday, January 1, 2009

linda?

semalam..pegi mrsm k.klawang..amik result adik..
kah3..mcm bese r...kpale aku mmg pening r bile turun kete tu
sbb jalan bengkang bengkok cmtu kan..
turun2 je dari kereta..linda kate..sume org tak yah turun la
biar die sorang je pegi..tapi aku ckp r...akak nk ikut gak kamu amik result..
papa parking kete jauh gile dari dewan tmpat amik result tu..
jauh r kami kene jalan naek bukit tu..panas lak tu..
tgh jalan berdue tu, linda tibe2 stop..hahaha..tgn die sejuk..
aku ckp...eyp..cepat la..apehal stop ni..panas la dik oi..
smpai2 je dewan..ade nmpak result da tampal..brdebar2 la jugak..
name die senang nmpk..sbb kat bawah skali..tp time tgk tu..
kwn2 die dah bising.."ko dpt stret a la linda''..haha..bising btol mereka.

CONGRATZ LINDA!!~~

congratz jugak kat adik2 kwn2 yg laen..trutama kat adik emosah..
ni mybe sbb akak die yg garang tu slalu bising suh adik die blaja..
haha..maen2 je emosah..

lpas amik rsult linda..singgah klj jap..
ok..sgt berserabut ok sume blik2 di blok aisyah itu..
argghh..benci aku melihat itu sume..kcuali...
tingkap2 yg baru dibuat itu...dan juge..laluan jalan kaki yg berbumbung itu..
nape saye singgah klj??..kerana ingin mencari tok essay yg 1st draft itu..
malang sekali..tidak juga sy melihat ia di mana2
amat sedih skali..sgt2..tidak terkata..

selepas itu..meneruskan lagi perjalanan..oh ye..
singgah sebentar di seremban parade..kerana apa?
kerana perut keriangan berbunyi..
yeaaa....utk celebrate yg linda ini..
sume stuju nak mkn kat..
KENNY ROGERS...kami dtg...puas aku melahap ayam yg sedap itu..
dan juge makaroni cheese itu..mungkin krana pengaruh cerite
rona roni makaroni..tak prnah tgk cite ni?
pi search kat youtube..ngee~~bront palarae yg ensem kot..
haha..ape yg aku mrepek ni..


lpas tu..otw nak balik umah..sempat singgah low yat..
ehem2..linda sudah ade hp baru..hadiah 8 a la katekan..
kalah kakak die pnye hp..sbb hp aku mmg da bengong..x leh trime call..
klu ckp kat tepon mmg tak brape dgr..lg bagus takde hp rasenye..


sudah2..sudah masuk tahun baru..
tidak harus merepek2 sgt..

9 comments:

fieqa said...

salam~..
say congretz to her..

ngeheehe..akak dy bile nk dpt hp baru..tnggu result IB kuar la..nghahaaa..;p

Lync said...

haha.. congratz jgk Linda~

..alicia-rnro.. said...

fieqa-akak die tak nak pkai hp da klu bley.hp yg ade pon cm mls je nak gune...nk kne reload lg..lgpon, bkn ade sape2 nk msg pon..

lynC-thank you 4 da wish..

-miyn- said...

same la.

hp tu sunyik sepi ja, sedih.

dan kak rose, nnt tahun depan tgk kak rose rambut krinting krinting eh?

ur lil sis said...

huhu
thnx kak nina..
xbg adiah pown..
=)

usop said...

hbt adk hg!!
terer2!!
cm akak dia..

..alicia-rnro.. said...

linda-eleh..ngadenye die..da dpt hp baru..nk adiah ape lg?..huk2..org bg rantai ari tu pun die buang je dlm longkang..sdey akak tgk..

miyn-haha..takde la kerinting sgt..org da rmbut lurus..kerinting2 cmne pon..die tetap nk lurus balik..hahaha..erm2..yup..hp tu sunyi sepi..dah sebulan tak reload..

usop-mane ade la..adik aku lg terer..huaa3..

Mohamad Arif Wajidi b Ahamad Kamal said...

oh senior rupanye..yup2..ex trans..ex jasin..

emosah said...

wow.....
sakan nak linda.....
nak jadi linda la...