Wednesday, January 7, 2009

few things..

handphone
my hp tu sudah bengong tahap maksimas..tak dapat terima call..
n tibe2 asyik2 dpt msg from maxis says that you have 1 missed call bla3..bla3..
it's a msg like u receive when u switched off the phone,
and when u turn it on back..u will get that msg..
geram sgt..when my mum n beloved teacher called me,
they cant hear my voice..
actually, byk lagi bnde bengong bout the phone yg mmbuatkan aku kene brsabar dgnnya..

homesick
i know diz is ridiculous thing..but who cares..diz is what i felt right now..
hello..it's a month of holiday okay..and everytime i wake up at home..
i can see my mama, papa n my siblings taw tak..
biarlah org nak ckp aku mengade2 mcm budak kecik..
rumah dekat pon nak sdey2 windu umah..

luka
actually during at home,
a very very very small piece of glass telah tercucuk into my right feet..
time papa terpecahkan botol sos ari tu laa...sgt sakit la..
tak dpt kuarkan lagi bnde tu..plus, ade gak melecet kat kaki bcoz of wearing the new shoes tu..huk2..

chocolate
terima kasih buat kamu atas pemberian sebungkus besar coklat itu..
boleh rongak gigi n i can gain more weight la camni..
damn it..wuwuwu~
but it is ok..bcoz i loveeee to eat chocolate so much..thanz once again..

2 comments:

AlexAlabasta said...

Kaca dah dikuarkan ke? Jgn simpan lame2, nanti membawa lebih kemudaratan.

Ps- I love DAIM!

..alicia-rnro.. said...

blum lagi r..
sakit gile r..
mmg r nk kuarkn..tp x dpt2..

ko suke daim gak?..huhu..
tu r psl..tibe2 ade mmbe aku kat klj ni tibe2 bg coklat tu..