Thursday, January 8, 2009

fly..fly.fly..



5 januari ari tu, anta kak izzah fly..

actually ade 20 org sumenye yg fly pi Auckland utk yg tindikan tu..

tapi aku knal kak izzah n beberape org akak2 tu je..

yg laen da fly Wellington b4 ni.

aku pegi ngan cikgu hasmah n anak die iaitu kak dayah n ckgu rohana skali..


ni first time aku anta org fly..

sebelum ni tak ade kesempatan lngsung nak tgk membe2 fly..

yg ni pon sebab ckgu baek hati nak bagi aku ikut..

sayang cikgu hasmah..=)

sanggup tu penat2 balik dari mesyuarat dlm kul 5 ptg tu..

n ckgu rohana terus drive pi KLIA..isy2..

n sbb aku balik kolej awal sehari drpd org laen..

dlm perjalanan ckgu ade gak tanye..

cmne kamu leh rapat ngan kak izzah n the gang tu..haha..

hahaha..cmne ek kak izzah?..ntah la..

aku jawab mybe sbb kami same2 kelab memasak

bebudak2 tindikan mmg sekepale kot..=)


Huaa2..seronok2 dpt tgk mcm2 gelagat diorg time nak fly ni..

Cam klaka pon ade gak..

antaranye ade yg terlbey muatan smpai kene bayar rm 1600 la..

Ade yg dok nangis2 la..ade yg membe2 dtg sume nak anta..

rase cam bersemangat plaks bile tgk sume tu…

insyaAllah rose..u can do it~~


~brgambar ngan family kak izzah~


N tadi kak izzah tegur kat YM..die kate best kat sane..

die on web cam n tgh mkn coklat yg sgt sedap..

huaaa2..best2..jeles2..



riang ria sebelum berlepas..

9 jam dlm flight tu..


kak wani n ckgu rohana n ckgu hasmah


to kak izzah..jgn mkn byk sgt coklat kat sane…heh~

rajin2 wat assgmnt..

ecewah..pndai2 lak aku nasihat org..

IB pon tak lepas lagi…aisyy..ok2..

Continue2 study..


-silent mode-


p/s-kualiti gmbr tidak berape bagus kerana jenis hp murah punye kamera..wuwuwu~

2 comments:

miminapis said...

hehe.

[saje nk menyemak~]

oh,

'assalamualaikum..' :)

..alicia-rnro.. said...

waalaikummussalam..

hehe..tak menyemak pon laa..kedatangan akak dialu2kan..tapi blog rose ni bnyk bende merepek2 je..

ngee~