Saturday, August 16, 2008

freaky friday

yesterday..i dont know what is wrong with me...
so lazy to open my eyes in that bright morning...

ramai yg da kejut aku bangun..sowie laa..
aku sgt2 mls nak pegi that damn assembly..


wat ape nak pegi..x ade sbb pon aku nak pegi..antara sbbnya:
1-parents aku bkn dtg pon utk hari akademic day tu
2-aku bukan dpt naek pentas pon amik hadiah time assembly tu..
tgk org laen amek je..wat ape..

3-aku x kemas ape2 lg utk balik umah..
mlm tu trtido..x sempat kemas


tapi, shafa dok kejut aku gak suh bangun..thanz to her...
arrgghh..capai ape yg patut..tgh dok depan cermin blik air..
ade dgr sore org jerit2 yg sgt dikenali ramai..mamai..
ntah btol or x ape yg aku dgr nih..x pe2..tibe2,
aku trnmpak insan itu dan beliau brkata...


dah2..x payah nak mandi..cpat2 pegi dewan,pegi assembly..
da pukul berapa ni..


my beloved chemistry teacher rupenye, pn khomah...

dush2..adoi..kantoi beb..x pe..wat selamba je..pegi gak mandi..
huk2..x tenang btol time tu..waaa..x nak pi assembly..x nak..x nak..


ramai je bngun lmbat time tu..pastu, tgh rilek2 kat bilik, smbung balik pk...
nak pi ke x ni..brg x kmas lg..call enna..
eyh..ko nak pi x??mls la..x yah pi laa..brg2 x kmas ape2 lg ni..huhu..

ape2 pon, kene pkai contact lens dulu nih..
tgh dok pakai tu kat toilet tu, dgr sore laki plak..
n dgr pintu diketuk bertalu2 kat tiap bilik..
adoi..ustaz sofi lak..
die msuk asrama aisyah nak halau kami sume pi dewan..

waa..pi la halau junior kat tingkat atas tu..
makcik yg bsuh toilet pon suh aku gi dewan cepat..waa...
x mo laa..x kire..aku nak stay gak kat bilik..duk diam2..
igt kn ak n enna je..tp rmai je lg yg laen rupenye x pi..
haha..lpas kmas..anta world lit kat atas meja ckgu..
n lpas tu kami balik umah dgn jayanya..




4 comments:

-Shafawati- said...

memang ko balik dengan jayanya...


aku tgk orang amik hadiah semalam. gambar aku banyak kali kena amik ngan abang amir. coz aku pegang dulang hadiah... kah..kah..kah..

hazmi damien said...

ishk2...
dak gal mane leh bgn lambat2 nih..
mesti kene on time..
nnti xde bf..
hahahaha

Rhazes said...

hii
haha
kelaka la
btw
nice page
:)

emosah said...

ada perhimpunan ker???
nasib baik aku x ada kat kolej...
hahahaha...
sian korang ek...