Sunday, August 3, 2008

only god knows why


I've been sittin here
Tryin to find myself
I get behind myself
I need to rewind myself
Lookin for the payback
Listen for the playback
And I feel like number one
Yet I'm last in line
I take too many pills it helps to ease the pain
I made a couple of dollar bills, but still I feel the same
Everybody knows my name
They say it way out loud


People don't know about the things I say and do
They don't understand about the shit that I've been through
It's been so long since I've been home
I've been gone, I've been gone for way too long
Maybe I forgot all things I miss
Oh somehow I know there's more to life than this
I said it too many times
And I still stand firm
You get what you put in
And people get what they deserve
Still I ain't seen mine
No I ain't seen mine
I've been giving just ain't been gettin
I've been walking that there line
So I think I'll keep a walking
With my head held high
I'll keep moving on and only God knows why

Only God
Only God knows why, why, why, why
Only God...knows...why, why, why
Only God knows why
Take me to the river edge
Take me to the river

2 comments:

Hasmah Markom said...

Assalamualikum wbt,

Terima kasih byk2, nina dah mempermudahkan kerja cg. tak perlu buat imbauan semula. cg dah response tulisan Izzah, sampai 2 kali. maklumlah cg ini tak sabar, lambat reaksi, cg terus buat aksi lagi. hahaha....

Nina boleh komen cg atau boleh sent email untuk semakan ee. Cg tak nampak lagi yr ee. tentu izzah dah bagi tau macam mana di buat! nak dpt A kena aggresif, aktif, dan perlu proaktif. Walauapa pun usaha mesti steady...... tawakal dan doa sepanjang waktu. la cg ni rasa tak puas2 nak beri ingatan...... macam tu lah cg.....

Ok, pandang depan, fokus, sesekali tolehlah untuk mengimbas yang telah berlaku, jadikan pendorong , perjalalan masih jauh......

Now ni, cg dihiburkan dengan gelagat mat dan gengnya. rasa macam ada kat kampung dan sangat happy bersama-sama ana dan normah (kawang baru mereka dari bandar) nampak macam berlagak je. dia ditertawakan oleh kawan2 mat dan ana.... cukup le ye...

to be continued....

farhan fragile heart said...

lawa blog..tgk2la blog aku lak..