Tuesday, December 9, 2008

hari raya aidiladha

ermm....
umah aku kat rawang..kmpung due2 belah papa n mama pon kat rawang gak..
tapi disebabkan pak andak dah 'culik' nenek ke umah die kat melake..
kami 1 family kene turun gak melake tu..kat taman terendak permai..
malas sgt2 nak pegi, tapi ikut je laa..
ni 1st time pi umah pak andak..tido kat umah die semalam..
pagi raye, ade nasi dagang..lemang n rendang..n kuih2 raye..
dalam perjalanan naik kereta, pegi n balik..
berjaya gak aku baca abih dua2 drama yg boring tu..
trem bernama desire and atap genting, atap rumbia..
yeaa~
nasib baik aku jenis yg boleh mmbace dlm kenderaan..
n tak pening2 time bace tu.

yg bawah ni, sedikit sebanyak pics yg sempat diambil..

ikin and qidah tengah main playstation
sementara tunggu yg laen2 balik solat raye..
sebab kalau time laen, cousins laki yg laen sibuk gak nak maen..

antara juadah yg ade..


mak teh-mak andak-mak uda


bersama cousin2 yg ade..


nenek yg telah diculik..

8 comments:

emosah said...

wow... mcm raya puasa je...

usop said...

tadaa!! ad gak gmbr food!!

alicia keys said...

emosah-yeke..huhu..ko raye mane, hanisah??

usop-haha..mesti2..

fieqa said...

salam aidiladha juge~...

sian nenek ne curi ek..hehe~

hazmi damien said...

sedapnye tgk lemang tuh!

alicia keys said...

fieqa-sian kat die??..kesian kat kami laa...terpakse pi jauh2 melake tu..padahal umah kami ngan nenek dekat je, kat rawang ni..huk2..

hazmi-haha..mmg sedap pon..

Lync said...

wah rose.. baju ko hijau..
hehe.. rs cm ko x pernah ade bj hijau tua...
hehe... lawa2...

alicia keys said...

lynC-yup2..mmg aku takde baju hijau..ni 1st time wat kaler ijau..