Wednesday, December 17, 2008

mini cornetto


post ini bukan tentang cornetto..tapi tentang papa aku..

time kat ruang tamu..sedang aku menaip EE..
papa datang kat aku bawak eskem ini..terharu..
sbb walau pun die penat pulang dari kerje..
tapi die tetap layan kami semua dgn baik..
bukan tu je..die sanggup drive malam2 pegi mcD yg 24 hours kat rawang tu, bile kami semua kate tringin nk mkn eskem sundae la, mc flurry la..

papa mmg seorg ayah yg penyayang kpd anak2nya..
gigih bekerja utk mmbesarkan anak2..aku nmpak semua tu..
die tak merokok..tu yg plg best...
sbb kami adik bradik mmg tak tahan asap rokok
bile kat kdai mkn or kat mane2 la..rase cm nak pitam bau bnde tu..

lagi satu..walaupun papa penat pulang2 je dari keje ptg tu...
aku mintak tolong gak die drive
pegi hotel putra kat kL plaks..sbb nak anta EE kat ckgu hasmah..
mule2 ingat nak pos je EE tu.tapi alang2 ckgu kat kL sbb die ade kursus kat situ.
anta je la by hand..terok kan aku..tak berani drive kat jln kL tu..
mnyusahkan papa je nak anta mlm2...thanz ye papa..trharu lg..huaa3..

u r my HERO!~
akak sayang papa~

7 comments:

LiYaNa said...

ur papa mmg best!! =)
so study rajin2 k gala cyg!!
fighting!!

p/s: i tgh malas lagi nak buat assignments. tlg bagi kata2 smgt ='(

emosah said...

wah...
nak sundae gak...

viviryoki said...

aku pun benci smoker...rasa nk cucuk je rokok tu dlm hidung diorg... esp kalo diorg smoke depan aku

mamai said...

k.rose wut ee psai pa??

..alicia-rnro.. said...

yana-true2..mmg kene blaja rajin2 pon..errkks..mls??gala mane leh mls2..chaiyok2..jgn mls2 lg..tnggal 4 bulan je lg..wat latihan n nota sume..

emosah-takleh2

vivi-betol2!~

mamai-EE bm..akak wat kajian drama noordin hassan ttg kritikan sosial trhadap msyrakat.leby kurang cmtu laa..

-Shafawati- said...

nak aiskrim....

..alicia-rnro.. said...

bley2..nnt kat klj aku bg..