Saturday, December 13, 2008

tagged by kak izzah

hehe..another tagged maa..
dear sis izzah.. sowy ek...
rose lambat buat bende ni..
ngee~~~~

Bile dapat taw kene wat tagged yg ini..mule2 blur gak..
Sebab tak taw nak buat pasal sape untuk soalan no. 1-10 tu..
Ok laa..buat pasal orang jauh laa..
yg sedang “super bz” untuk final exam die..
Name die??..…A.J..
ye la..tu la name die..=P

yang soalan2 seterusnya tu..takde berkenaan dgn die da..

1. What is the relationship of you and him/her?
senior-junior..

2. Your 5 impressions towards him/her.
- mule2 aku ingat budak ni same batch ngan aku..rupe2nye senior..adoi..
-pandai..tgh blaja medic tu..plus, die dapat 7 utk MATH and CHEMSTRY
untuk final exam IB..
-macam budak kecik kot..sebab dalam facebook, ramai org bagi
nickname die ni budak kecik..
-klaka kot..banyak btol idea die ni bile komen2 pics org laen kat facebook tu..
-ape lagi ek..tataw laa..tapi aku ingat lagi..mase malam die nak fly tu..
ade borak2 kat tepon..bley jadik motivator die nih...haha..

3. The most memorable things he/she had done for you.
-erm…setakat ni laa..aku rase yg part bile dapat birthday card yg die post dari rep. czech tu la kot..bende ni nampak cam simple sbb maybe die post berbundle2 card dari sane utk membe2 die kat malaysia ni..
tapi bagi aku, cam agak bermakna gak r..huaa3..

4. The most memorable things he/she have said to you?
"dah2..pegi study..exam ni penting nak tentukan mase depan u ni..bla3..bla3”
Haha..selalu dok ingatkan aku yg mcm agak bnyk maen nih..


5. If he/she become your lover, you will..
Ahaa..of course la i will treat him right….n jadi lover yg baek laa..aauuww..


6. If he/she become your enemy, you will..
x nak jadik enemy..tak nak..tak nak…tak mo..

7. If he/she become your lover, he/she has to improve on his/her..
Jadi lebih penyayang sket kot…haha..


8. If he/she become your enemy, the reason is..
Ntah la..tak terfikir plak..maybe kalau die menipu la kot..
I mean juz ckp je the real things..tak yah nak sorok2…kpd sesiape je la..
aku terime je kalau org ckp depan2..berkatalah benar walaupun ia pahit~
hoho..

9. The most desirable thing to do on him/her is?
Erm..ape yerk..
Mendoakan kesejahteraan die, di dunia dan di akhirat…
Semoga segala impian dan cita-citanya tercapai..

10. The overall impression of him/her is..
die seorg yang..baik…kot laa…


11. How do you think the people around you will feel about you?
I have no idea for this one..

12. The character of you for yourself is?
Errkkss..tak nak la cakap kat sini..
nnt macam masuk bakul angkat sendiri plaks……

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
Cepat sensitive kot..

14. The most ideal person that you wanna be is
Me, myself and i…

15. For the people who likes you, say something about them?
thank you..thank you once again..
sowy kalau aku ade buat korang kecik hati yerk..


16. 6 people to tag?
- nur fazdlin
- nur hazwan a.k.a wan perasan baby cute
- hanisah a.k.a emosah
- shafawati..(my beloved rumate)
- hilmi halim (klasmate)
- rabiatul adawiyah (ex-mpp, ketua IRP group aku..)

17. Who is no. 2 having relationship with?
Ape ek name die, wan??..yg aku taw, mamat tu study kat korea je laa…

18. Is no. 6 a male or female?
female

19. If no. 3 and no. 5 were together, would it be a good thing?
Tak buleyh!!~~
Nanti ade org mara..kan rab kan??..lagipon no. 3 da ade calon laen..

20. How about no. 5 and no 6?
Bley2..setuju2..sgt seswai gitu~

21. What is no. 1 studying about?
Tgh amik IB gak kat KMB tu…insyaAllah lpas tu amic medic..

22. Is no. 4 single?
I think so..tataw la kot dalam diam2 kan..haha~

23. Say something about no. 3.
Grrrr..garang gitu..ala-ala macam mak..huaaa2..takut2..
Takde la..die sangat penyayang orangnye..klaka pulak tu.
Psstt..aku windu dgr ko membebel weyh

kepada sekalian yg di tagged, sile2..

9 comments:

-Shafawati- said...

Kena tag? Adoooiiii... agak best soklan2 dia. tapi untuk soalan 1-10, kena pikir lama sikit kot..

emosah said...

oit....
ko rindu aku bebel ek????
wah....
terharunya...
memandai je ko aku ada calon ek...
sekeh mau???

-miyn- said...

woaahhh!

*wink*

alicia keys said...

shafa-sile2 buat..ala..kene pk lame ke..wat la pasai kucing DS pon takpe..ngee~~

emosah-huaa2..jgn sekeh aku..bkn dah ade calon ke..yg klasmate ko sorang tu laa..harharhar..yup2..windu kamu bebel laa...

miyn-apakah..wink2 plaks..haha...

emosah said...

setahu aku class8 aku semua ppuan..
erm...
musykil2...

alicia keys said...

emosah-aiyss..nak kate ko klas BT ke nih..hahaha..jgn weyh..nnt budak2 laki klas ko tak ber"emak" nantii..ahakz..

emosah said...

dorang dah ada mak masing2 dah...
hehehe..

Lync said...

haha.. cehs. ko tagged ak? name 1st plak 2..
weh, ak x brp pndai men tagged2 nie
dan ak nak post tang mana.. hehe..
xpe2.. ak wt sendirik la, jawab kat microsoft word.. ngee~ haha..

alicia keys said...

alaa..ko kan ade friendster..
jwb r kat situ n post laa
ckp kat situ ko di tagged oleh org yg x de fs da..

ngee~
aku syg ko lyn..