Tuesday, December 30, 2008

new year..new.......

haha..

bese r..klu new year..masing2 ade azam itu n ini kan
tp tak nak la ckp pasal aku nyer azam..sbb yg lpas2 pon mmg tak lepas..
adoi2.. segan nak list kat sini..
tp bese laa..sem 4..final sem..sume org nk wat yg trbaek..

tadi, mase akak kedai rambut tu keringkan rmbut aku yg lpas shampoo tu..
( td rambut kene shampoo due kali..b4 n after kerintingkan rmbut..
akak tu urut2 kpale..rase agak best la jugak)

akak tu cakap..

"pelik akak tgk manusia ni, yg rambut lurus nak kerinting,
yg kerinting, nak wat rebonding lak.."

aku senyap je..sbb time tu ngantuk sgt..mane taknye..
aku duk dalam 2 jam stengah kat kdai tu..
tp dalam hati aku berkate2 jugak laa..

"biase r tu..manusia mane prnah puas ngan ape yg die ade..
yg gelap beli krim pencerah kulit, yg cerah pegi berjemur nk gelap.
yg kurus minum susu yg bg kasi tmbah berat bdn
(klu x cukup BMI, x leh fly lak nnt-ooppss..jgn terase insan2 tertentu itu),
yg berisi plak bising nak diet nak kuruskan badan itu ini"

dunia oh dunia..

p/s : new year, new hair..

p/s/s-hope u suke vdeo tu eyh..haha..segan2..lg 1,amboi2..wat euro trip plak die..smpai ponteng2 klas plaks sbb nak gi jalan2..isy2..jgn notty2 time travel tu..pastu tak nak ngaku lak tu ade view my blog time kat german..huhu~~


=)

3 comments:

viviryoki said...

hoho..ko pun nk citer psal rambut gak...hahaha

..alicia-rnro.. said...

hehe..takde la sgt..
nk tulih pasal azam..pastu segan..

emosah said...

semoga kita abiskan sem 4 tanpa air mata dah...